Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka posiada 385 kcal, w tym 19g białka, 16g tłuszczy i 42g węglowodanów.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85319
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2613
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10047
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4127
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7170
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85319
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2613
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10047
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4127
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7170
Składniki
Ukrój 2 kromki chleba. Pokroj cukinie w podłużne plastry. Pomidora i mozzarellę pokrój również w plastry. Spryskaj patelnie oliwa z oliwek w sprayu (możesz użyć w formie płynnej). Podsmaż cukinie z obu stron i przypraw papryka słodka, solą i pieprzem. Pieczywo posmaruj pesto. Następnie nałóż roszponka, podsmażoną cukinię, mozzarellę oraz pomidora. Przypraw solą i pieprzem. Przypiecz kanapki na patelni z obu stron. Smacznego!