Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka posiada 385 kcal, w tym 19g białka, 16g tłuszczy i 42g węglowodanów.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 908
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 908
Składniki
Ukrój 2 kromki chleba. Pokroj cukinie w podłużne plastry. Pomidora i mozzarellę pokrój również w plastry. Spryskaj patelnie oliwa z oliwek w sprayu (możesz użyć w formie płynnej). Podsmaż cukinie z obu stron i przypraw papryka słodka, solą i pieprzem. Pieczywo posmaruj pesto. Następnie nałóż roszponka, podsmażoną cukinię, mozzarellę oraz pomidora. Przypraw solą i pieprzem. Przypiecz kanapki na patelni z obu stron. Smacznego!