Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka posiada 385 kcal, w tym 19g białka, 16g tłuszczy i 42g węglowodanów.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5752
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 136
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5752
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 136
Składniki
Ukrój 2 kromki chleba. Pokroj cukinie w podłużne plastry. Pomidora i mozzarellę pokrój również w plastry. Spryskaj patelnie oliwa z oliwek w sprayu (możesz użyć w formie płynnej). Podsmaż cukinie z obu stron i przypraw papryka słodka, solą i pieprzem. Pieczywo posmaruj pesto. Następnie nałóż roszponka, podsmażoną cukinię, mozzarellę oraz pomidora. Przypraw solą i pieprzem. Przypiecz kanapki na patelni z obu stron. Smacznego!