Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka posiada 385 kcal, w tym 19g białka, 16g tłuszczy i 42g węglowodanów.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Ukrój 2 kromki chleba. Pokroj cukinie w podłużne plastry. Pomidora i mozzarellę pokrój również w plastry. Spryskaj patelnie oliwa z oliwek w sprayu (możesz użyć w formie płynnej). Podsmaż cukinie z obu stron i przypraw papryka słodka, solą i pieprzem. Pieczywo posmaruj pesto. Następnie nałóż roszponka, podsmażoną cukinię, mozzarellę oraz pomidora. Przypraw solą i pieprzem. Przypiecz kanapki na patelni z obu stron. Smacznego!