Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie masz pomysłu na śniadanie na słodko lub obiad, przygotuj oładki. Puszyste placuszki na bazie zsiadłego mleka są niezwykle delikatne i kremowe. Możesz serwować je z posypane cukrem, z miodem, w towarzystwie owoców lub ulubionej marmolady.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 74
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9328
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1134
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 74
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9328
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1134
Składniki
Jajka roztrzep i połącz ze siadłym mlekiem. Dodaj przesianą wraz z sodą mąkę i wszystko dokładnie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej tłuszcz, za pomocą łyżki wykładaj masę. Placuszki smaż na złoty kolor z obu stron. Serwuj na ciepło posypane cukrem.