Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie masz pomysłu na śniadanie na słodko lub obiad, przygotuj oładki. Puszyste placuszki na bazie zsiadłego mleka są niezwykle delikatne i kremowe. Możesz serwować je z posypane cukrem, z miodem, w towarzystwie owoców lub ulubionej marmolady.
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 847
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 373
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 154
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 2317
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 847
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 373
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 154
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 2317
Składniki
Jajka roztrzep i połącz ze siadłym mlekiem. Dodaj przesianą wraz z sodą mąkę i wszystko dokładnie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej tłuszcz, za pomocą łyżki wykładaj masę. Placuszki smaż na złoty kolor z obu stron. Serwuj na ciepło posypane cukrem.