Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić omlet, który nie będzie się rozpadał i zachowa swoją wyjątkową strukturę? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne! W parę chwil można przygotować wyjątkowe danie, które świetnie smakuje zarówno na słono, jak i w wersji na słodko - z ulubionymi owocami i słodką śmietanką. Zobaczcie nasz poradnik, jak zrobić idealnego omleta!
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 394
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 29
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 61
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 95
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 394
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 29
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 61
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 95
Składniki
Jajka delikatnie roztrzepać w miseczce, dodać wodę, mąkę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać masło, wylać masę jajeczną, posypać ulubionymi dodatkami, smażyć aż jajka się zetną, odwrócić i smażyć jeszcze chwilę.
Podawać na ciepło.