Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić omlet, który nie będzie się rozpadał i zachowa swoją wyjątkową strukturę? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne! W parę chwil można przygotować wyjątkowe danie, które świetnie smakuje zarówno na słono, jak i w wersji na słodko - z ulubionymi owocami i słodką śmietanką. Zobaczcie nasz poradnik, jak zrobić idealnego omleta!
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4056
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 89
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 200
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1677
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4056
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 89
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 200
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1677
Składniki
Jajka delikatnie roztrzepać w miseczce, dodać wodę, mąkę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać masło, wylać masę jajeczną, posypać ulubionymi dodatkami, smażyć aż jajka się zetną, odwrócić i smażyć jeszcze chwilę.
Podawać na ciepło.