Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić omlet, który nie będzie się rozpadał i zachowa swoją wyjątkową strukturę? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne! W parę chwil można przygotować wyjątkowe danie, które świetnie smakuje zarówno na słono, jak i w wersji na słodko - z ulubionymi owocami i słodką śmietanką. Zobaczcie nasz poradnik, jak zrobić idealnego omleta!
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2983
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 938
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2442
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6846
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2983
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 938
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2442
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6846
Składniki
Jajka delikatnie roztrzepać w miseczce, dodać wodę, mąkę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać masło, wylać masę jajeczną, posypać ulubionymi dodatkami, smażyć aż jajka się zetną, odwrócić i smażyć jeszcze chwilę.
Podawać na ciepło.