Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić omlet, który nie będzie się rozpadał i zachowa swoją wyjątkową strukturę? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne! W parę chwil można przygotować wyjątkowe danie, które świetnie smakuje zarówno na słono, jak i w wersji na słodko - z ulubionymi owocami i słodką śmietanką. Zobaczcie nasz poradnik, jak zrobić idealnego omleta!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 166
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 276
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 166
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 276
Składniki
Jajka delikatnie roztrzepać w miseczce, dodać wodę, mąkę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać masło, wylać masę jajeczną, posypać ulubionymi dodatkami, smażyć aż jajka się zetną, odwrócić i smażyć jeszcze chwilę.
Podawać na ciepło.