Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić omlet, który nie będzie się rozpadał i zachowa swoją wyjątkową strukturę? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne! W parę chwil można przygotować wyjątkowe danie, które świetnie smakuje zarówno na słono, jak i w wersji na słodko - z ulubionymi owocami i słodką śmietanką. Zobaczcie nasz poradnik, jak zrobić idealnego omleta!
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9728
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5086
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 47
Dziś do pracy.
Odsłon: 672
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9728
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5086
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 47
Dziś do pracy.
Odsłon: 672
Składniki
Jajka delikatnie roztrzepać w miseczce, dodać wodę, mąkę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać masło, wylać masę jajeczną, posypać ulubionymi dodatkami, smażyć aż jajka się zetną, odwrócić i smażyć jeszcze chwilę.
Podawać na ciepło.