Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat japońskiego omletu
miska, patelnia
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3935
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34228
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1681
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113660
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3935
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34228
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1681
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113660
Składniki
Jajka wbij do miski i lekko utrzep z mlekiem.
Zalej grzyby mun wrzątkiem na ok 5 min. Wyjmij je z wody i pokrój w paski razem z innymi dodatkami.
Wsyp dodatki do miski z jakiem i wymieszaj. Wylej zawartość miski na rozgrzaną patelnię tak aby masa pokryła całą patelnię. Zacznij powoli zwijać rulon, dolej resztę masy i gdy się zetnie kontynuuj zwijanie.
Pokrój w paski i udekoruj keczupem.