Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne śniadanie we francuskim stylu. Omlet to danie pochodzące z kuchni francuskiej, które zrobiło światową karierę, jako doskonałe i dodające energii danie śniadaniowe. Dodatek ziół zapewnia dodatkową porcję żelaza, magnezu i witamin. Zachęcam do wypróbowania.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2700
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 178
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2700
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 178
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Składniki
Do miski wbić jajka, dodać połowę mieszanki ziół i szczyptę soli morskiej.
Patelnię podgrzać na średnim ogniu i dodać łyżkę masła. Wlać połowę jajek i smażyć. Gdy omlet będzie już gotowy przełożyć go na talerz i posypać resztą ziół.
Z pozostałych jajek usmażyć drugiego omleta według powyższych instrukcji.