Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta jajeczna po 10. miesiącu"
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 470
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1565
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 117
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 202
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 470
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1565
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 117
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 202
Składniki
Jajko umyj w gorącej wodzie, a następnie ugotuj na twardo.
Gdy ostygnie, delikatnie obierz je ze skorupki, opłucz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Do posiekanego jajka dodaj jogurt i widelcem dokładnie wymieszaj oba .
Szczypiorek starannie wypłucz pod bieżącą wodą. Delikatnie go osusz i drobno posiekaj.
Szczyptę szczypiorku dodaj do masy jajecznej, a potem ponownie wymieszaj pastę.
<strong>Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk</strong>Źródło: Mam dziecko