Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna po 10. miesiącu

Pasta jajeczna po 10. miesiącu

Autor:

Przepisów i artykułów: 223 Ocena: 1900

Dodano:

Odsłon: 4

Przepis wart wypróbowania: "Pasta jajeczna po 10. miesiącu"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajko umyj w gorącej wodzie, a następnie ugotuj na twardo.

  2. Gdy ostygnie, delikatnie obierz je ze skorupki, opłucz i pokrój w bardzo drobną kostkę.

  3. Do posiekanego jajka dodaj jogurt i widelcem dokładnie wymieszaj oba .

  4. Szczypiorek starannie wypłucz pod bieżącą wodą. Delikatnie go osusz i drobno posiekaj.

  5. Szczyptę szczypiorku dodaj do masy jajecznej, a potem ponownie wymieszaj pastę.

  6. Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk

    Źródło: Mam dziecko

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń