Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASTA JAJECZNO-MEKSYKAŃSKA
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 19
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 19
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Składniki
Ugotuj jajka na twardo lub półmiękko. Możesz użyć do tego trybu Gotowanie jaj.
Do naczynia miksującego dodaj przekrojone na pół ugotowane jajka, pastę w stylu meksykańskim, skyr, 6 łyżeczek soku z limonki, 3 szczypty soli i kuminu oraz 3 łyżeczki czosnku granulowanego. Dodaj posiekaną natkę pietruszki.
Załóż miarkę na pokrywę naczynia miksującego. Ustaw 20 sekund /obroty 5
Zgarnij składniki kopystką na dno naczynia miksującego, ponownie załóż miarkę na pokrywę naczynia miksującego. Ustaw 5 s/obr. 5.