Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe, apetyczne.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5095
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34444
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2101
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113781
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5095
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34444
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2101
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113781
Składniki
Cebulę bardzo drobno posiekać i posolić. Pozostawić na pare minut.
Cebulę bardzo drobno posiekać i posolić. Pozostawić na pare minut.
Czosnek przepuścić przez praskę.
Czosnek przepuścić przez praskę.
Biały ser i serki topione utrzeć na jednolitą masę, dodać jogurt, cebulę, czosnek, paprykę , natkę pietruszki i dokładnie wymieszać.Na koniec doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!
Biały ser i serki topione utrzeć na jednolitą masę, dodać jogurt, cebulę, czosnek, paprykę , natkę pietruszki i dokładnie wymieszać.Na koniec doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!