Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na śniadanie, dzieciaki będą zachwycone.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3665
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5064
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3665
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5064
Składniki
W misce mieszamy serek wiejski z jajkami, mąką ziemniaczaną, cukrem waniliowym, cukrem oraz proszkiem do pieczenia.
Następnie dodajemy mleko i mąkę pszenną. Mieszamy
Placki smażymy na rozgrzanym tłuszczu na średnim ogniu.
Smażymy z obydwu stron na złoto-brązowy kolor. Podajemy zaraz po usmażeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD
;-d