Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę tą robię na imprezy gdzie jest więcej osób,jest bardzo podzielna i wydajna,a poza tym smaczna:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Makaron ugotować al dente,przelać zimną wodą.Kabanosy przekroić wzdłuż i pokroić w cienkie plasterki.Ogórki kiszone pokroić w drobną kostkę.Paprykę konserwową pokroić w drobne kawałki.Wymieszać wszystko w misce,dodać kukurydzę,posiekany szczypiorek,koperek.
Dodać majonez,przyprawić solą i pieprzem.