Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne danie na wielkanocne śniadanie. Syte, smaczne i bardzo efektowne.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5083
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 672
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2576
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 183
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5083
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 672
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2576
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 183
Składniki
Jaja gotujemy na twardo i czekamy aż wystygną. Nożem przekrajmy jaja na dwie połówki. Nóż musi być ostry a nasze ruchy zdecydowane. Wydrążamy jajka ze skorupki tak aby nie uszkodzić skorupki. Posłuży ona do nadziewania. Pieczarki smażymy, następnie łączymy je z pietruszką, majonezem, jajami i cebulką zieloną. Solimy i pieprzymy do smaku. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jaja, każdą pół skorupkę osobno. Na koniec posypujemy z wierzchu bułka tartą i smażymy na maśle klarownym bądź oleju do czasu aż bułka się zarumieni.