Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to chrupiąca z zewnątrz bagietka z rozpuszczającym się w środku serem gostyńskim. Bagietka polana ketchupem. Smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu. Polecam.
nóż, folia aluminiowa, blaszka,
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3544
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1230
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1071
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 185
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3544
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1230
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1071
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 185
Składniki
Bagietkę pokroić pod skosem lecz nie do końca, w każdy otwór po rozłożeniu włożyć pół plasterka sera , plasterek masła , delikatnie oprószyć solą oraz majerankiem wymieszanym z ziołami prowansalskimi. Ułożyć w blaszce wyłożonej folią aluminiową i zapiec do rozpuszczenia sera. Po upieczeniu wyjąć , polać ketchupem. Smacznego.
Przygotowanie bagietki.
Bagietka po zapieczeniu.