Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i przepyszne śniadanie dla maluchów dużych i małych.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13370
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7509
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13370
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7509
Składniki
Mleko wlewamy do dzbanka dodajemy do niego jajko, olej i cukier waniliowy. Mieszamy, a następnie dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia. Wszystko dokładnie miksujemy. Na końcu dodajemy starte jabłko i dokładnie mieszamy.
. Na rozgrzany tłuszcz nakładamy ciasto naleśnikowe tworząc koło a łyżką dolewamy uszy.
Jak na zdjęciu.
Naleśniki pieczemy z obu stron na złoty kolor.
Misie zaraz po usmażeniu obsypujemy cukrem pudrem.
A następnie robimy oczy i usta z kremu czekoladowego. Smacznego !!!