Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione zapiekanki mojej córci.
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 13
Smaki Grecji!
Odsłon: 40
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 13
Smaki Grecji!
Odsłon: 40
Składniki
Bułeczki przekrawam na połówki. Smarujemy każdą ketchupem i obsypujemy ziołami.
Plasterki parówek układamy na bułkach ( u mnie na trzech tylko sam ser) i obsypujemy startym na tarce o grubych oczkach serem.
Bułeczki zapiekamy w piekarniku prze 7-8 minut w piekarniku nagrzanym do temp,180'C .
Najsmaczniejsze są zaraz po upieczeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))