Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kolorowe śniadanie dodające energii.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 275
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1126
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 275
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1126
Składniki
Kromki chleba tostowego smarujemy cienką warstwą masła. Przygotowujemy opiekacz do kanapek.
Posmarowane kromki układamy w nagrzanym opiekaczu posmarowaną stroną.
Ser układamy na posmarowane ułożone w opiekaczu kromki i przykrywamy go również posmarowanymi kromkami. Opiekamy nasze tosty przez około 2/3 minuty.
Opieczone tosty podajemy z rukolą, pomidorkami koktajlowymi bądź ketchupem.