Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kolorowe śniadanie dodające energii.
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 84
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 540
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 63
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1285
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 427
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 84
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 540
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 63
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1285
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 427
Składniki
Kromki chleba tostowego smarujemy cienką warstwą masła. Przygotowujemy opiekacz do kanapek.
Posmarowane kromki układamy w nagrzanym opiekaczu posmarowaną stroną.
Ser układamy na posmarowane ułożone w opiekaczu kromki i przykrywamy go również posmarowanymi kromkami. Opiekamy nasze tosty przez około 2/3 minuty.
Opieczone tosty podajemy z rukolą, pomidorkami koktajlowymi bądź ketchupem.