Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
470 kcal ; 30g B ; 57g W ; 10g T
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 59
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10345
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 114
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1013
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 59
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10345
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 114
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1013
Składniki
1. Płatki owsiane zalać zimną lub ciepłą wodą do ich wysokości i odstawić na 20min., aby płatki napęczniały. 2. Odcedzić z nadmiaru wody (jeśli taka pozostała), dodać skyr, mleko w proszku, erytrytol i nasiona chia. Wszystko dokładnie wymieszać. 3. Podawać z borówkami.