Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjne kotlety schabowe w innym wydaniu
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Kotlety roznijamy tłuczkiem,solimy,pieprzymy,nacieramy rozdrobnionym czosnkiem i smarujemy sosem sojowym.Tak przygotowane kotlety odstawiamy do lodowki na ok 30 min.W tym czasie kroimy pieczarki,najlepiej w paski a cebulke w piórka,wszystko razem podsmazamy dodajac odrobine soli i pieprzu do smaku.Kotlety podsmażamy na patelni a nastepnie przekładamy do zaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem,na wierzch kotletow układamy pieczarki z cebulka i posypujemy startym zółtym serem.Piekarnik nagrzewamy do 200 C i zapiekamy do momętu az ser sie nie roztopi.