Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety schabowe w sosie"
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 107
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 107
Składniki
Warzywa oraz pieczarki umyj i pokrój na drobne kawałki. Usmaż je na rozgrzanym oleju, a następnie wrzuć do garnka. Dolej śmietankę, dodaj przyprawy i gotuj całość 5 minut. Zagęść sos wodą wymieszaną z mąką.
Schab umyj, pokrój w plastry i natrzyj solą, pieprzem oraz rozmarynem. Usmaż mięso na rozgrzanym oleju.
Danie podawaj polane sosem.
<strong>Katarzyna Sycik z Konina</strong>Źródło: Super TV