Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety schabowe w sosie"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Warzywa oraz pieczarki umyj i pokrój na drobne kawałki. Usmaż je na rozgrzanym oleju, a następnie wrzuć do garnka. Dolej śmietankę, dodaj przyprawy i gotuj całość 5 minut. Zagęść sos wodą wymieszaną z mąką.
Schab umyj, pokrój w plastry i natrzyj solą, pieprzem oraz rozmarynem. Usmaż mięso na rozgrzanym oleju.
Danie podawaj polane sosem.
<strong>Katarzyna Sycik z Konina</strong>Źródło: Super TV