Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekarnik, maszynka do mięsa
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10692
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4801
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10692
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4801
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Mięso ugotuj wraz z warzywami do miękkości, następnie obierz z kości i przemiel dwa razy przez maszynkę do mięsa wraz ze wszystkimi warzywami. Następnie dodaj wyżej wymienione przyprawy. Dodaj do powstałej masy 2 jajka i dokładnie wymieszaj. Powstałą masę dodaj do formy keksowej i piecz przez 45 minut w temperaturze 190 stopni (termoobieg). Smacznego :)