Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu domowa wędlina
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Czosnek przecisnąć przez praskę do miski, dodać 3 łyżki soli, majeranek i tymianek, wymieszać. Obtoczyć schab w przyprawach i zawinąć w ściereczkę (koniecznie, nie może być folia spożywcza), odstawić do lodówki na noc. Zagotować garnek wody dodając 1,5 łyżki soli, 3 ziarenka ziela angielskiego i 3 liście laurowe. Do gotującej się wody z przyprawami włożyć schab. Wody musi być tyle, aby go szczelnie przykryła. Gotować przez 30 min. Po tym czasie odstawić i trzymać w wodzie przez 8h. Gotowe, smacznego.