Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Schab pieczony w ziołach z warzywami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Mięso opłukać, wytrzeć do sucha. Kostki utrzeć z olejem. Mięso natrzeć przygotowaną pastą ze wszystkich stron. Odłożyć na bok. Warzywa w zależności od rodzaju: oczyścić, obrać, opłukać, pokroić na spore kawałki.
Wszystkie jarzyny przełożyć do żaroodpornej formy. Wymieszać z ziołami oraz skórką cytrynową. Posypać solą i pieprzem. Na warzywach ułożyć przyprawiony schab. Całość wsunąć do piekarnika rozgrzanego do temperatury 185 st. Piec przez 45–60 minut.Źródło: Tina