Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3162
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 152
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 63
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 78
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 73
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3162
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 152
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 63
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 78
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 73
Składniki
2 kawałki schabu lekko rozbijamy oprószamy solą i pieprzem odstawiamy
Pora kroimy na drobne talarki a cebule w kostkę wrzucamy na patelnie i wlewamy łyżkę oliwy , Podduszamy ok 5-7 minut następnie dokładamy pomidora pokrojonego w kostkę i pół szklanki śmietany , doprawiamy do smaku i podduszamy przez kolejne 5-7 minut w międzyczasie rozgrzewamy piekarnik do 150 stopni
Rozbite kotlety schabowe oprószamy mąką i układamy je na dnie żaroodpornego naczynia na kotlety wykładamy nasze podduszone pory.
Całość wkładamy do piekarnika na ok 1-1,5 h