Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra, sycaca dzieki rybnym pulpecikom.Niewiele osob lubi zupe rybna ale ta jest naprawde warta polecenia!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2726
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1254
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 720
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 69
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2726
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1254
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 720
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 69
Składniki
Rybe zemlec, wbic jajko, dodac smietane i make ziemniaczana.Wyrobic. Doprawic do smaku sola i pieprzem, wstawic do lodowki na 30 minut.
Dymke umyc pokroic w krazki, a szczypior posiekac.Cebule podsmazyc na rozgrzanej oliwie.Zalac bulionem.
Do masy rybnej dodac szczypior i uformowac pulpety. Wlozyc do wrzacego wywaru.Po 15 minutach gotowania dodac makaron sojowy. Zagotowac. Przyprawic do smaku sola i pieprzem, sosem sojowym, curry i imbirem. Posypac kielkami soi. Smacznego!