Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wydanie zupy pieczarkowej.Smaczna i prosta :)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2783
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 763
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2783
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 763
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Ugotuj wywar lub rosół. Do mojej zupy potrzeba 2l. Dodaj do niego serek topiony i zmiksuj blenderem.Odstaw. Pokrój w kostkę pieczarki i usmaż na maśle,dodaj do nich szczyptę soli.. Dodaj je do wywaru.Następnie pokrój w kostkę ziemniaki i surowe dodaj do wywaru. Gotuj razem aż ziemniaki będą miękkie.Na koniec dodaj pokrojony szczypiorek.Jeśli lubisz na ostro dodaj szczyptę pieprzu. Smacznego;)