Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
boczek i kiełbasę zaparzyć z zielem angielskim i liściem laurowym przez ok 1/2 godziny., Wyjąć przestudzić . Do wody wlać barszcz biały , zagotować , dodać sól ,pieprz Boczek i kiełbasę pokroić ,przesmażyć z cebulą i czosnkiem,majerankiem a następnie dodać do zupy
do barszczu dodać pokrojone jajka , maślankę , zagotować ,doprawić cukrem i chrzanem a na końcu dodać koperek