Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymaga trochę czasu, lecz krupnik bardzo smaczny.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4170
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 203
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 722
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3569
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 738
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4170
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 203
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 722
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3569
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 738
Składniki
Ugotować wywar z warzyw, kości i przypraw.
Jeśli używamy grzybów suszonych, musimy je umyć i ugotować.
Po ugotowaniu grzyby pokroić.
Przygotowany wywar cielęcy przecedzić, dodać do niego grzyby i przepłukaną kaszę, gotować ok. 15 minut.
Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować następne 20 minut.
Na koniec zupę zaprawić śmietaną i mąką oraz dodać pokrojoną marchewkę i pietruszkę z gotowanego wywaru.
Zupę posypać natką.