Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymaga trochę czasu, lecz krupnik bardzo smaczny.
Ugotować wywar z warzyw, kości i przypraw.
Jeśli używamy grzybów suszonych, musimy je umyć i ugotować.
Po ugotowaniu grzyby pokroić.
Przygotowany wywar cielęcy przecedzić, dodać do niego grzyby i przepłukaną kaszę, gotować ok. 15 minut.
Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować następne 20 minut.
Na koniec zupę zaprawić śmietaną i mąką oraz dodać pokrojoną marchewkę i pietruszkę z gotowanego wywaru.
Zupę posypać natką.
Tradycyjna pyszna polska zupa, czyli krupnik. Klasyka naszej kuchni.Jest bard...
Odsłon: 4729
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 106
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 26954
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 775
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 148
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 853
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 106
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 26954
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 775
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 148
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 853
Składniki
Ugotować wywar z warzyw, kości i przypraw.
Jeśli używamy grzybów suszonych, musimy je umyć i ugotować.
Po ugotowaniu grzyby pokroić.
Przygotowany wywar cielęcy przecedzić, dodać do niego grzyby i przepłukaną kaszę, gotować ok. 15 minut.
Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować następne 20 minut.
Na koniec zupę zaprawić śmietaną i mąką oraz dodać pokrojoną marchewkę i pietruszkę z gotowanego wywaru.
Zupę posypać natką.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa ogórkowa krem z chipsami boczkowymi
Zupy
Zupa grochowa na kościach żeberkowych wędzonych
Zupy
Kapuśniak z młodej kapusty. Sycąca wiosenna zupa
Zupy
Zupa krem z pieczonych buraków
Zupa ogórkowa krem z chipsami boczkowymi
Delikatna w smaku , aromatyczna, wzbogacona chipsami - pokochają wszyscy.
Odsłon: 21
Zupa grochowa na kościach żeberkowych wędzonych
Mam dziś dla was propozycję na pyszną zupę grochową z zapalaną mąką na wędzon...
Odsłon: 100