Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorówka smakuje wszystkim, poprawia humor i dodaje energii ! ! !
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 119
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 131
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 132
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 21
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 119
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 131
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 132
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 21
Składniki
Pokroić czosnek i cebulę, usmażyć na maśle na złoto, dodać mrozoną wloszczyznę, dusić, mieszając kilka minut. Zalać wodą z kostkami rosołowymi, dodać pomidory z zalewą. Gotować okolo 15 minut. Zdjąć z ognia, zmiksować, dodać słodką paprykę, sól, cukier, pieprz do smaku. Wlać z powrotem do czystego garnka. Doprowadzić do wrzenia. W czasie, kiedy gotuje sie zupa, przygotować grzanki: na suchej patelni podgrzać, mieszając kostki chleba. Dodać masło, zmniejszyć ogień i podsmażać, az staną się złote. Gotowe, gorące grzanki dokładnie wymieszać z parmezanem.