Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorówka smakuje wszystkim, poprawia humor i dodaje energii ! ! !
Pokroić czosnek i cebulę, usmażyć na maśle na złoto, dodać mrozoną wloszczyznę, dusić, mieszając kilka minut.
Zalać wodą z kostkami rosołowymi, dodać pomidory z zalewą. Gotować okolo 15 minut. Zdjąć z ognia, zmiksować, dodać słodką paprykę, sól, cukier, pieprz do smaku.
Wlać z powrotem do czystego garnka. Doprowadzić do wrzenia.
W czasie, kiedy gotuje sie zupa, przygotować grzanki: na suchej patelni podgrzać, mieszając kostki chleba.
Dodać masło, zmniejszyć ogień i podsmażać, az staną się złote.
Gotowe, gorące grzanki dokładnie wymieszać z parmezanem.
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 53
Bardzo prosty sos do potraw z grilla, ale nie tylko, do różnych smażonych i p...
Odsłon: 19
Cevapcici to pyszne grillowane mielone mięso rozpowszechnione na Bałkanach w...
Odsłon: 37
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 5057
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52331
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 53
Bardzo prosty sos do potraw z grilla, ale nie tylko, do różnych smażonych i p...
Odsłon: 19
Cevapcici to pyszne grillowane mielone mięso rozpowszechnione na Bałkanach w...
Odsłon: 37
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 5057
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52331
Składniki
Pokroić czosnek i cebulę, usmażyć na maśle na złoto, dodać mrozoną wloszczyznę, dusić, mieszając kilka minut. Zalać wodą z kostkami rosołowymi, dodać pomidory z zalewą. Gotować okolo 15 minut. Zdjąć z ognia, zmiksować, dodać słodką paprykę, sól, cukier, pieprz do smaku. Wlać z powrotem do czystego garnka. Doprowadzić do wrzenia. W czasie, kiedy gotuje sie zupa, przygotować grzanki: na suchej patelni podgrzać, mieszając kostki chleba. Dodać masło, zmniejszyć ogień i podsmażać, az staną się złote. Gotowe, gorące grzanki dokładnie wymieszać z parmezanem.
Przepisy Zupy
Zupy
Tradycyjna zupa szczawiowa
Zupy
Zielony barszcz ukraiński według Ewy Wachowicz
Zupy
Zupa ogórkowa z ryżem zabielana serkiem topionym i śmietaną
Zupy
Botwinka z białą fasolą
Tradycyjna zupa szczawiowa
Tradycyjna zupa szczawiowa to dla wielu osób miłe wspomnienie z dzieciństwa,...
Odsłon: 229
Zielony barszcz ukraiński według Ewy Wachowicz
Wariacja na temat ukraińskiego barszczu. Zupa z mnóstwem zieleniny: czosnku n...
Odsłon: 133