Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanio i smacznie, też tak można. Każdy wie, że najlepszy rosół to ten, który jest długo gotowany z kilkoma rodzajami mięsa ale zapewniam, że dla zdrowia naszych kieszeni ten rosół sprawdzi się idealnie
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 72
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1137
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 72
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1137
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Składniki
1. Warzywa obierz i wrzuć do garnka z wodą ( Oprócz cebuli ) 2. Mięso umyj i dorzuć do reszty składników 3. Cebulę obierz i opal nad ogniem lub upraż na patelni 4. Dorzuć cebulę i przyprawy do wywaru 5. Gotuj w pyrtolącej się wodzie przez min 2 godz. 6. UWAGA ! Nie dopuść do zagotowania się rosołu ( Mały ogień wystarczy ) 7. Ugotuj makaron lub przygotuj lane kluchy