Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanio i smacznie, też tak można. Każdy wie, że najlepszy rosół to ten, który jest długo gotowany z kilkoma rodzajami mięsa ale zapewniam, że dla zdrowia naszych kieszeni ten rosół sprawdzi się idealnie
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4912
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419052
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4912
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419052
Składniki
1. Warzywa obierz i wrzuć do garnka z wodą ( Oprócz cebuli ) 2. Mięso umyj i dorzuć do reszty składników 3. Cebulę obierz i opal nad ogniem lub upraż na patelni 4. Dorzuć cebulę i przyprawy do wywaru 5. Gotuj w pyrtolącej się wodzie przez min 2 godz. 6. UWAGA ! Nie dopuść do zagotowania się rosołu ( Mały ogień wystarczy ) 7. Ugotuj makaron lub przygotuj lane kluchy