Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanio i smacznie, też tak można. Każdy wie, że najlepszy rosół to ten, który jest długo gotowany z kilkoma rodzajami mięsa ale zapewniam, że dla zdrowia naszych kieszeni ten rosół sprawdzi się idealnie
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12574
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13635
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5741
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12574
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13635
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5741
Składniki
1. Warzywa obierz i wrzuć do garnka z wodą ( Oprócz cebuli ) 2. Mięso umyj i dorzuć do reszty składników 3. Cebulę obierz i opal nad ogniem lub upraż na patelni 4. Dorzuć cebulę i przyprawy do wywaru 5. Gotuj w pyrtolącej się wodzie przez min 2 godz. 6. UWAGA ! Nie dopuść do zagotowania się rosołu ( Mały ogień wystarczy ) 7. Ugotuj makaron lub przygotuj lane kluchy