Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Różowa zupa-krem z rzodkiewki"
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23097
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23097
Składniki
Rzodkiewki umyj i pokrój, lekko podsmaż na łyżce masła. W garnku rozgrzej resztę masła, oprósz mąką i zrób jasną zasmażkę. Rozprowadź bulionem, połącz ze śmietaną. Dodaj rzodkiewki i zmiksuj. Dopraw. Podaj z ćwiartkami rzodkiewek.Źródło: Świat kobiety