Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze są cenione za swój smak. Zawierają również cenne substancje odżywcze, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Są nimi witaminy, składniki mineralne, duże dawki antyoksydantów, przede wszystkim beta-karotenu, likopenu oraz innych flawonoidów. Tak przygotowane przeze mnie rydze są podstawą do różnego rodzaju przygotowania potraw zimą.
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 9007
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1005
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 226
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 75
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 9007
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1005
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 226
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 75
Składniki
Do rozpuszczonego masła klarowanego, wrzucamy pokrojone rydze. Dodajemy ziele angielskie, liść laurowy i dusimy mieszając, aby się nie przypaliły. Podduszone rydze doprawiamy solą i pieprzem. Do wyparzonych słoików przekładamy rydze, zkręcamy i gotujemy ok. 30 minut. Gotowe słoiki odstawiamy w chłodne miejsce.