Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zupa krem z białych warzyw, można podawać ją z grzankami lub bagietką, doskonale rozgrzewa.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 60
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32262
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9101
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 60
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32262
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9101
Składniki
W garnku rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę i czosnek, pora chwilę podsmaż, dodaj pokrojoną pietruszkę, selera, ziemniaki oraz kalafiora zalej wodą lub bulionem i gotuj około 15 minut, następnie dodaj odsączoną fasolkę z puszki, zagotuj .Dopraw do smaku solą i pieprzem oraz imbirem i gałką muszkatołową.
Dodaj śmietanę i zmiksuj zupę blenderem. Wierzch możesz polać odrobiną oliwy z oliwek. Zupę podajemy z grzankami lub bagietką.