Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa krem z fasolki szparagowej"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Odetnij końce fasolki, czosnek posiekaj, marchewki, pietruszkę, seler i cebulę pokrój. Na dwóch patelniach zeszklij na maśle po pół cebuli i czosnku. Na jednej patelni podsmaż fasolkę zieloną, na drugiej żółtą. Wlej po półtorej szklanki bulionu, duś pod przykryciem 20-30 min. Obie zupy oddzielnie zmiksuj, przypraw. Podaj na jednym talerzu.
<strong>Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie