Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna domowa zupa ogórkowa jak ja robię zapraszam na przepis
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 401
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8005
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2693
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 401
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8005
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2693
Składniki
Kości wyjmuje z wywaru wrzucam obrane pokrojone w drobną kostkę ziemniaki i warzywa świeże pokrojone w kostkę lub 2 łyżki warzyw suszonych ,kucharek i pozostałe przyprawy jakie tak naprawdę lubicie .
Gdy ziemniaki sie ugotują do miękkości wrzucam starte ogórki gotuje 10 minut następnie daje śmietanę do miski i wlewam do niej chochle wywaru z zupy hartuje ja by sie nie zważyła dla zagęszczenia dodaje łyżkę maki mieszam by nie było grudek wlewam do garnka cały czas zupę w garnku mieszając gotuje jeszcze 5 minut i zupa gotowa podaje gorąca z kawałkiem mięska które było gotowane równie dobrze smakuje odgrzewana kolejnego dnia życzę smacznego .zapraszam na film z dokładnym wykonaniem