Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa po góralsku"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 236
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 19
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 236
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 19
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Składniki
Marchewki obierz, umyj, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, wlej 2 litry wody, dodaj kostkę rosołową. Gotuj do miękkości.
Serki topione rozpuść w około 1/3 szkla nki wody. Wlej do miękkiej marchewki, gotuj 5 min. Dodaj śmietanę, chwilę gotuj.
Mąkę rozrób z 1/3 szklanki wody. Wlej do zupy, energicznie mieszając, zagotuj. Przypraw solą. Podaj z ugotowanym makaronem.
<strong>Przepis przysłała Kinga Przyborowska z Biedruska.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie