Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 145
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 89
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 151
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 145
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 89
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 151
Składniki
Włoszczyznę wraz z skrzydełkami gotujemy uzyskując pyszny wywar. W między czasie pomidory obieramy ze skóry, kroimy na ćwiartki usuwając gniazda nasienne. Mięsko wyciągamy, obieramy dajemy do zupy. Włoszczyznę wraz z pomidorkami blendujemy - dodajemy do zupy. Całość gotujemy przyprawiamy do smaku . Podajemy z kleksem śmietany lub gęstego jogurtu. Smakuje zarówno z ryżem jak i makaronem świderki. Smacznego !