Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa rzodkiewkowa"
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 520
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 132
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 224
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 520
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 132
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 224
Składniki
Warzywa obierz, pokrój w kostkę (rzodkiewek nie obieraj ze skórki). Wrzuć do garnka masło i olej, dodaj warzywa, smaż kilka minut Dolej trzy szklanki wody, dodaj listek laurowy, gotuj 20 minut. Dodaj umyte liście szpinaku.
Dolej trzy szklanki wody, dodaj listek laurowy, gotuj na wolnym ogniu około 30 minut. Pod sam koniec gotowania dodaj umyte liście szpinaku. Ostudź ją i zmiksuj.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień