Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 102
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 75
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 102
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 75
Składniki
Pory oczyść i pokrój w talarki. Zeszklij je na maśle. Zalej bulionem i gotuj przez 10 minut. Następnie dodaj starty żółty ser, śmietankę oraz serek topiony. Całość zmiksuj na gładko. Ponownie zagotuj. Dopraw zupę solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Chleb pokrój w niedużą kostkę. Zrumień na oleju. Grzankami posyp zupę.Źródło: Takie jest życie