Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 254
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 184
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 254
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 184
Składniki
Pory oczyść i pokrój w talarki. Zeszklij je na maśle. Zalej bulionem i gotuj przez 10 minut. Następnie dodaj starty żółty ser, śmietankę oraz serek topiony. Całość zmiksuj na gładko. Ponownie zagotuj. Dopraw zupę solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Chleb pokrój w niedużą kostkę. Zrumień na oleju. Grzankami posyp zupę.Źródło: Takie jest życie