Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa tajska z mięsem"
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 71
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 198
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 105
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 71
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 198
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 105
Składniki
Kostkę rosołową rozpuść w wodzie. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień. Wsyp warzywa chińskie i gotuj na małym ogniu 10 minut.
W tym czasie uformuj z mięsa mielonego małe kulki i dorzuć je do garnka wraz z makaronem.
Masło podsmaż z mąką, dodaj do zupy, wymieszaj i rozlej na talerze. Udekoruj natką i koperkiem.
Róża Turok z Zielonej GóryŹródło: Super TV