Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa z czerwonej soczewicy i papryki"
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 357
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1053
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 357
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1053
Składniki
Włoszczyznę i skrzydełka włóż do garnka, zalej litrem wody, dodaj liść i ziele ang. Gotuj 40 min.
Cebulę zeszklij na oleju, dodaj pokrojoną paprykę, przecier pomidorowy, przypraw słodką i ostrą papryką. Podduś 5 min. Z wywaru wyjmij skrzydełka, obierz z mięsa. Do zupy dodaj mięso, cebulę z papryką i soczewicę, gotuj przez 30 minut. Zupę przypraw. Przed podaniem posyp natką pietruszki.
CZAS: około 80 minutŹródło: Dobry Tydzień