Aksamitna zupa krem z pieczarek i włoszczyzny
Wiosenna pogoda lubi płatać figle. W chłodny dzień dobrze jest zjeść coś rozgrzewającego i sycącego. Taka właśnie jest zupa krem z pieczarek i włoszczyzny. Przekonaj się, jak prosto ją zrobić i dostarcz organizmowi trochę witamin!
Polecane artykuły
Z wyglądu jest jak ziemniak, w konsystencji przypomina marchewkę, a smakiem zbliżony jest do słonecznika. Jak jeść topinambur, nazywany zdrowszym z...
Bataty już od kilku lat dosyć często goszczą na naszych stołach. Można przygotować z nich frytki z piekarnika, dodać do warzywnych potrawek, a nawe...
Znasz niskokaloryczny makaron, który nie tuczy? Czy to w ogóle jest możliwe? Okazuje się, że tak! Makaron konjac to nowość z Chin, która podbija in...
Majówka to czas, kiedy w szczególności szukamy przepisów na dania z grilla. Z pomocą przychodzi Ewa Wachowicz, która w asyście Mateusza Gesslera pr...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 164