Przedwiosenna odnowa - najlepsze przepisy

Aksamitny i sycący krem z batatów

Dodaj do książki
Dodaj do książki
0
Wyślij
Wyślij
0
Zapisz do
Zapisz do książki

Książki kucharskiej

Zupami można się zajadać przez cały rok. W zimie idealnie rozgrzewają, a w lecie mogą przyjemnie ochłodzić lub pełnić funkcję sycącego obiadu. Wypróbuj przepis na krem z batatów, czyli słodkich ziemniaków. Jest lekki, aksamitny i po prostu przepyszny!

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze surówki do kotleta schabowego. Nie będziesz potrzebować innych dodatków

Doskonały kotlet schabowy wymaga równie doskonałych dodatków. Choć wybór dobrego mięsa jest kluczowy, to właśnie surówki nadają całemu daniu charak...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Krem z brukselki, placki ziemniaczane z gulaszem, ciasto czekoladowe z wiśniami

Już w sobotę 15 marca w programie Ewa Gotuje, w domu Ewy Wachowicz, pojawi się specjalna gościni. To właśnie dla niej prowadząca przygotuje ulubion...

1
Informacje Chiński przysmak znajdziesz w polskim lesie. Mają dużo białka, błonnika i aż 8 aminokwasów

Czy wiesz, że słynne w kuchni azjatyckiej grzyby mun można znaleźć w polskich lasach? Ten niepozorny pokarm to prawdziwa skarbnica składników odżyw...

3
Informacje Ten ser to cypryjska duma narodowa. Przepisy na oryginalne dania z serem halloumi

Ser halloumi to cypryjska duma narodowa o wyjątkowych właściwościach, które sprawiają, że możesz go grillować, smażyć i piec bez obaw o to, że się...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Napoleonka z ciasta francuskiego

Nie masz za dużo czasu na przygotowanie smakołyków do popołudniowej kawy? Nap...

Odsłon: 16753

30 min
19
Dania główne Zapiekanka z ziemniaków

Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...

Odsłon: 376

>60 min
5
Zupy Zupa z pora

Moim zdaniem por jako warzywo jest bardzo mało wykorzystywany w polskiej kuch...

Odsłon: 394

>60 min
5
Przekąski Serowa przekąska

Pyszna do pracy lub dziecku do szkoły na drugie śniadanie.

Odsłon: 502

30 min
4
Przejdź na