Jeśli pogoda dopisuje, to sezon na szparagi rozpoczyna się już pod koniec kwietnia. Wraz z przyjściem wiosny warto też zazielenić swój talerz. Postaw na grillowane szparagi i dobierz do nich zaledwie kilka składników, czyli pomarańczę (sok i zest, tj. skórkę) oraz grzanki. Taka szybka i prosta przekąska jest naprawdę świetna!

Polecane artykuły

Cukinia to jedno z najbardziej wszechstronnych warzyw sezonowych – lekkostrawna, niskokaloryczna, a przy tym niezwykle uniwersalna w kuchni. Doskon...

Kasza jęczmienna to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych kasz w polskiej kuchni. Zawiera ona spore ilości błonnika, witamin i minerałów. Ponad...

Artykuł sponsorowany
Zastanawiasz się, jak zaspokoić ochotę na coś słodkiego bez wyrzutów sumienia? Przedstawiamy pięć szybkich pomysłów na zdrowe przekąski, które przy...

Masz ochotę na coś innego niż mięso z grilla? Doskonale sprawdzą się sery z rusztu - to prawdziwy przysmak, który możesz podawać z ulubionymi dodat...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Risotto ze szparagami i łososiem
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Wegetariańskie
- Buliony
- Ryż
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Ser
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Szafran
Odsłon: 230

