Deser, który idealnie pasuje na chłodne jesienno-zimowe wieczory. Pieczone jabłka wspaniale rozgrzeją. Wypełnione są cynamonem, podane na mascarpone i polane aromatycznym karmelem. Brzmi pysznie, prawda? Koniecznie wypróbuj przepis, bo warto!

Polecane artykuły

Burak czerwony od lat króluje na polskich stołach - to warzywo, które łączy prostotę z niezwykłą wartością odżywczą. Choć najczęściej kojarzy się z...

Artykuł sponsorowany
Trzustka to niewielki, ale bardzo ważny narząd – odpowiada za produkcję enzymów trawiennych i regulację poziomu cukru we krwi. Kiedy zaczyna szwank...

Nie wyobrażasz sobie śniadania bez owsianki? Następnym razem koniecznie dodaj do niej łyżeczkę kurkumy, aby jeszcze bardziej podkreślić jej smak i...

Tarnina to owoc, który niegdyś regularnie gościł w domach naszych dziadków. Babcie przyrządzały z niego przetwory oraz stosowały jako naturalne wsp...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916

Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 2138

Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 4158

