Deser, który idealnie pasuje na chłodne jesienno-zimowe wieczory. Pieczone jabłka wspaniale rozgrzeją. Wypełnione są cynamonem, podane na mascarpone i polane aromatycznym karmelem. Brzmi pysznie, prawda? Koniecznie wypróbuj przepis, bo warto!

Polecane artykuły

W codziennej diecie często zapominamy o przyprawach, które nie tylko wzbogacają smak potraw, ale także wspierają zdrowie. Ta jedna przyprawa ma wyj...

Patisony to nie tylko ozdoba ogródka, ale też pełnoprawne warzywo, które może zaskoczyć smakiem i wszechstronnością. Jeśli jeszcze nie mieliście ok...

Artykuł sponsorowany
W ciepłe, letnie dni są doskonałe warunki do spędzania czasu na świeżym powietrzu. Jest to zatem najlepszy okres na organizację pikników w parku, n...

Słodko-kwaśne, soczyste i pełne koloru - wiśnie to absolutna klasyka letnich wypieków, której trudno się oprzeć. Doskonale komponują się z puszysty...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 319
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Nabiał
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 147

Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2462

