Boże Narodzenie na słodko

Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mięso, warto dodać do niego wyraziste dodatki, na przykład pikle. Nie zapomnij również o tym, aby dobrze go doprawić, sól i pieprz to w tatarze pozycja obowiązkowa.

Polecane artykuły

Informacje Soczewica w 15 minut. 3 szybkie, rozgrzewające i sycące dania

Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...

0
Informacje Dlaczego barszcz czerwony traci kolor? Najlepsze sposoby naszych babć na rubinowy barszcz

Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...

22
Ewa gotuje Kulinarne eksperymenty Ewy Wachowicz

Ewa Wachowicz nie boi się ryzykować w kuchni. W 558. odcinku programu "Ewa Gotuje" postanowiła zaskoczyć widzów i przerobić po swojemu znane recept...

2
Informacje Miękkie, puszyste ciasto na pierogi i uszka wigilijne. Nie będą się rozpadać podczas gotowania

Co zrobić, żeby ciasto na pierogi nie było twarde jak podeszwa? Wystarczy trzymać się kilku podstawowych zasad i postawić na odpowiednią mąkę. Dobó...

8

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Karkówka z pieca

Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...

Odsłon: 529

30 min
0

Przepis dnia

Ciasta sernik Izaura

bardzo smaczne ciasto, chyba wszyscy je znają

Odsłon: 873919

60 min
1578
Ciasta Sernik Izaura

Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...

Odsłon: 30502

>60 min
58
Desery Kutia

Tradycyjna kutia składa się z pszenicy, maku, miodu, orzechów, rodzynek i mig...

Odsłon: 378

60 min
2
Ciasta Biały Obłok

Zawsze zostają mi jakieś białka i nigdy nie mam na nie pomysłu, a babka na bi...

Odsłon: 48856

>60 min
61