Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mięso, warto dodać do niego wyraziste dodatki, na przykład pikle. Nie zapomnij również o tym, aby dobrze go doprawić, sól i pieprz to w tatarze pozycja obowiązkowa.
Polecane artykuły
Artykuł sponsorowany
Kamień do pizzy sprawia, że spód ciasta staje się chrupki. Dzieje się tak, ponieważ kamień magazynuje ciepło i oddaje je prosto do ciasta. Dowiedz...
Nie wyobrażasz sobie świąt bez karpia, a jednocześnie wcale nie masz ochoty go przygotowywać? I do tego te nieszczęsne ości. Łosoś, halibut i dorsz...
Aromatyczna zupa z kurczakiem, groszkiem i marchewką, gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami, a także świąteczne pierniczki z domową przyprawą - takie...
Dlaczego masło klarowane jest droższe od zwykłego masła? Na przykład dlatego, że ma ono znacznie dłuższy termin przydatności niż to tradycyjne. A t...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1088
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 3013
