Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mięso, warto dodać do niego wyraziste dodatki, na przykład pikle. Nie zapomnij również o tym, aby dobrze go doprawić, sól i pieprz to w tatarze pozycja obowiązkowa.
Polecane artykuły
Olej z krokosza (olej szafranowy) to naturalny skarb pełen cennych składników odżywczych. Idealnie sprawdzi się on jako zamiennik mniej zdrowych tł...
Niebieskie strefy to takie miejsca na świecie, w których ludzie dożywają nawet ponad 100 lat, co jest możliwe m.in. stosowaniu odpowiedniej diety....
Gorgonzola to jeden z najpopularniejszych serów na świecie, znany z wyjątkowego smaku i aromatu oraz wszechstronnego zastosowania w kuchni. Z czym...
Rzeżucha to składnik, który warto mieć w swojej kuchni nie tylko ze względu na jego smak, ale przede wszystkim wysoką wartość odżywczą. Dobra wiado...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 63
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6817