Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mięso, warto dodać do niego wyraziste dodatki, na przykład pikle. Nie zapomnij również o tym, aby dobrze go doprawić, sól i pieprz to w tatarze pozycja obowiązkowa.
Polecane artykuły
Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...
Barszcz z uszkami to jedno z najważniejszych dań na wigilię i każda rodzina ma swój przepis. Jego intensywny kolor i głęboki smak sprawiają, że roz...
W kuchni Ewy Wachowicz świąteczne gotowanie. W 561. odcinku prowadząca zdradziła przepis na tradycyjną zupę kwasówkę oraz nietypowy pasztet świątec...
Czy wiesz o tym, że na wigilię można podać również zupę grzybową? To nie tylko zwykły wywar z leśnych darów. To esencja polskiej tradycji, gdzie ka...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8487
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Jabłka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 1733
Polecam.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Dżemy
- Dla zdrowia
Odsłon: 500
