Pyszna, rozgrzewająca zupa w stylu meksykańskim idealnie sprawdzi się na chłodniejsze, jesienne dni. Dzięki składnikom jest niezwykle aromatyczna i sycąca. Jeśli postanowisz podać ją gościom na spotkaniu, chrupiące nachosy z pewnością okażą się ciekawym i zaskakującym urozmaiceniem dania. Smacznego!

Polecane artykuły

Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...

W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz zaprosi do swej krakowskiej kuchni, gdzie zaprezentuje potrawy na Wielkanoc. Sprawdź, co wydarzy się w 389. odcinku p...

Szukasz pomysłu na efektowny i smaczny przysmak świąteczny? Postaw na roladki z szynki. Przekąska na Wielkanoc w tej formie to coś, co można przygo...

Artykuł sponsorowany
Air Fryer to doskonały sposób na naukę gotowania. Ten wielofunkcyjny sprzęt kuchenny zapewni ci wspaniałą przygodę z gotowaniem. Poznasz nowe przep...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 508

