Pierwszy salon firmowy POSbistro!

To dobra wiadomość dla wszystkich restauratorów, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych. W samym sercu Krakowa POSbistro otworzyło nowy salon firmowy!

Fot. materiały prasowe

Salon daje możliwość swobodnego testowania aplikacji POSbistro - innowacyjnego oprogramowania dla gastronomii. Na miejscu będzie można również obejrzeć nowoczesny sprzęt usprawniający pracę nie tylko kelnerów, ale i właścicieli. Profesjonalni doradcy pomogą dobrać idealny zestaw do wielkości i rodzaju prowadzonego biznesu.

- Salon powstał z myślą o właścicielach i managerach restauracji, którzy chcieliby unowocześnić swój biznes, zmniejszyć koszty utrzymania lokalu i zyskać większą satysfakcję klientów. Nasi pracownicy to pasjonaci nowoczesnych technologii. Każdemu, kto odwiedzi nasz salon, z przyjemnością pomogą dobrać najprostsze i najbardziej opłacalne rozwiązanie dla jego biznesu - przyznaje Grzegorz Forysiński, współwłaściciel firmy POSbistro.

Salon POSbistro jest ulokowany w samym centrum Krakowa - 7 minut pieszo od Rynku Głównego, przy ulicy Batorego 25 (na dziedzińcu).

Oprogramowanie POSbistro jest mobilne, łatwe i intuicyjne w obsłudze oraz przede wszystkim tanie. Pozwala  minimalizować koszty wdrożenia systemu sprzedaży w lokalu, ponieważ nie wymaga zakupu drogiego sprzętu, np. dużych ekranów dotykowych. Wystarczy posiadać tablet. To innowacja na skalę krajową!

POSbistro jest w pełni kompatybilne z popularnymi urządzeniami przenośnymi z systemem Android. Dzięki temu sprzedaż nie musi odbywać się przy stacjonarnym dużym terminalu, ale w dowolnym miejscu. Te zalety zostały docenione i nagrodzone na Targach HoReCa 2013 w Krakowie. POSbistro otrzymało Nagrodę Główną jako Najlepszy Produkt Targów w kategorii Oprogramowanie.

POSbistro/Materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 125

wszystkie
10
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 55

15 min
4
30 min
35

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2