Indyjska podróż po Polsce

Okres wakacyjnych wyjazdów w pełni. Sieć indyjskich restauracji Ganesh przygotowała na ten czas ciekawą propozycję dla wszystkich entuzjastów podróży i egzotycznych smaków.

Na uczestników czeka wiele cennych kulinarnych nagród, na czele z 50-procentową zniżką do wszystkich lokali sieci - na zawsze! Konkurs pod hasłem „Tour de Ganesh" potrwa do końca września.

 

Ganesh to jedyna w Polsce sieć indyjskich restauracji, założona w 2006 roku w Łodzi przez Tapindera Sharmę. W ramach marki działa dziś dziewięć lokali - po trzy w Łodzi i Warszawie oraz po jednym w Płocku, Krakowie i Gdańsku-Kowalach. Wspólnym mianownikiem wszystkich restauracji jest wysokiej jakości kuchnia przygotowywana przez indyjskich kucharzy, z przypraw i składników sprowadzanych z ich ojczystego kraju.


Różnorodność to podstawa

W każdym z miast menu pozostaje identyczne, jednak same restauracje  znacząco się miedzy sobą różnią. Jedne mniejsze i kolorowe niczym kadr  bollywoodzkiego filmu (m.in. łódzkie lokale przy ul. Piotrkowskiej), inne  przestronne i gustowne, przywodzące na myśl luksusowe, pełne  przepychu oblicze Indii (restauracje w Krakowie czy Gdańsku).  Różnorodność nie jest tu jednak dziełem przypadku, a konsekwentnie  realizowanym planem założyciela sieci. - Od początku miałem taki zamysł,  żeby nasze restauracje różniły się między sobą, tak samo, jak  zróżnicowane wewnętrznie są same Indie - deklaruje Tapinder Sharma.  Tłumaczy również, skąd wziął się pomysł na „Tour de Ganesh". - Wiem, że  ludziom bardzo odpowiada ta nasza różnorodność. Jesteśmy pod tym  względem zupełnie inni niż większość sieci restauracji, dzięki czemu odwiedzając kolejny lokal gość może liczyć na to, że zawsze czymś go zaskoczymy, że każda wizyta będzie inna od poprzedniej. Wakacje to okres urlopów i podróży, stwierdziliśmy więc, że to najlepszy czas do tego, aby zachęcić ludzi do odwiedzenia jak największej liczby naszych restauracji. Żeby każdy mógł zobaczyć i poznać różne oblicza Indii, które udało nam się stworzyć w pięciu miastach Polski.


50% na zawsze

 

Warto udać się w tę podróż szlakiem indyjskich smaków po Polsce.  Organizatorzy zadbali bowiem o to, aby odpowiednio zachęcić  uczestników  do udziału w „Tour de Ganesh". W zależności od liczby  odwiedzonych restauracji do wygrania są darmowe drinki, miesięczne  abonamenty na lunche oraz atrakcyjne karty rabatowe, w tym nagrody  główne w postaci bezterminowych 50-procentowych zniżek do wszystkich  restauracji! Im więcej odwiedzonych lokali, tym większa czeka wygrana, a  do zdobycia nagród pierwszego stopnia wystarczy wizyta już w trzech  restauracjach. Dodatkową zachętą do wzięcia udziału w zabawie są  wysokie, 30-procentowe rabaty, które uczestnicy będą otrzymywali  jednorazowo podczas odwiedzin kolejnych restauracji. Aby rozpocząć swój  udział w „Tour de Ganesh" wystarczy odwiedzić dowolny lokal sieci i po zjedzonym posiłku poprosić kelnera o konkursową wizytówkę. Wraz z nią otrzymamy pierwszą z dziewięciu pieczątek. W każdym kolejnym lokalu po zakończonej wizycie wraz z rabatem do rachunku otrzymamy kolejną pieczątkę.

 

Na odwiedzanie restauracji Ganesh, a tym samym na zdobycie jak największej liczby pieczątek, uczestnicy mają czas do końca września. Szansę na zdobycie jednej z trzech nagród głównych w postaci 50-procentowego rabatu na zawsze do wszystkich restauracji sieci mają osoby, którym do tego czasu uda się odwiedzić od siedmiu do dziewięciu lokali, oraz które udokumentują swoją kulinarną podróż kreatywną pamiątką bądź wspomnieniem przesłanym na konkursowy adres e-mail. Szczegóły konkursu wraz z regulaminem można znaleźć na stroni ach internetowych restauracji Ganesh.

 

Więcej o kuchni indyjskiej w temacie specjalnym! Kliknij!

Informacja Prasowa/Renata Tymińska

Zdjęcia: Maciej Kulig

 

 

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 125

wszystkie
10
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 54

15 min
4
30 min
35

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2