Najlepsze ciasta na lato - przepisy

Do wyboru masz trzy wyjątkowe składniki - homarce, orzechy i wędzony boczek. Który z nich stanie się podstawą pysznego, włoskiego dania? Decyzja należy do ciebie!

Któż inny mógłby zaserwować najsmaczniejsze dania z Półwyspu Apenińskiego, jeśli nie rodowity Włoch? Tym razem, Stefano Terrazzino oraz jego przyjaciel Marco pokażą wam jak ugotować doskonałe potrawy z wykorzystaniem pięknie wyglądającego makaronu farfalle.

Wybierz swój ulubiony składnik, a Stefano i Marco pokażą ci jak wyczarować z nich wyjątkowy obiad.

 

 

 

Pobierz darmowy e-book: W 20 potraw dookoła Włoch

ebook Barilla

 

e-book W 20 przpisów dookoła Włoch w formacie pdf

W 20 przpisów dookoła Włoch w fromacie epub

W 20 przpisów dookoła Włoch w formacie mobi

 

Kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Zapisz element docelowy jako...", aby zapisać e-booka na dysku.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Paszteciki krucho-drożdżowe

Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...

Odsłon: 112945

60 min
199
Przekąski Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci

Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci. Ten smak pamięta się zawsze. Wystar...

Odsłon: 11205

60 min
21
Zupy Zupa wiśniowa

Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...

Odsłon: 279

30 min
3
15 min
6
30 min
4
60 min
4