Sylwester

Do wyboru masz trzy wyjątkowe składniki - homarce, orzechy i wędzony boczek. Który z nich stanie się podstawą pysznego, włoskiego dania? Decyzja należy do ciebie!

Któż inny mógłby zaserwować najsmaczniejsze dania z Półwyspu Apenińskiego, jeśli nie rodowity Włoch? Tym razem, Stefano Terrazzino oraz jego przyjaciel Marco pokażą wam jak ugotować doskonałe potrawy z wykorzystaniem pięknie wyglądającego makaronu farfalle.

Wybierz swój ulubiony składnik, a Stefano i Marco pokażą ci jak wyczarować z nich wyjątkowy obiad.

 

 

 

Pobierz darmowy e-book: W 20 potraw dookoła Włoch

ebook Barilla

 

e-book W 20 przpisów dookoła Włoch w formacie pdf

W 20 przpisów dookoła Włoch w fromacie epub

W 20 przpisów dookoła Włoch w formacie mobi

 

Kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Zapisz element docelowy jako...", aby zapisać e-booka na dysku.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
6
Przekąski Śledź w oleju wigilijny

Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...

Odsłon: 1917

30 min
6
>60 min
13
Ciasta Domek z piernika

Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...

Odsłon: 427

>60 min
17