Jeśli pogoda dopisuje, to sezon na szparagi rozpoczyna się już pod koniec kwietnia. Wraz z przyjściem wiosny warto też zazielenić swój talerz. Postaw na grillowane szparagi i dobierz do nich zaledwie kilka składników, czyli pomarańczę (sok i zest, tj. skórkę) oraz grzanki. Taka szybka i prosta przekąska jest naprawdę świetna!

Polecane artykuły

Informacje W małych kulkach kryje się ogromna moc. Doskonałe na serce, anemię i zdrowe kości

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

1
Informacje Przetwory z wiśni. Otworzysz zimą i poczujesz się jak w lecie

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

1
Informacje Koktajle z truskawek na odchudzanie. Te dodatki sprawią, że kilogramy będą szybciej ubywać

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

5
Informacje Produkty białkowe, które obniżają poziom cukru. Cukrzycy powinni mieć na stałe na liście zakupów

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...

10

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Deser Snickers

Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...

Odsłon: 85247

30 min
72
Desery Lody dubajskie

Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...

Odsłon: 2536

30 min
6
Przetwory Ogórki krokodylki

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...

Odsłon: 3994

30 min
34