Jeśli pogoda dopisuje, to sezon na szparagi rozpoczyna się już pod koniec kwietnia. Wraz z przyjściem wiosny warto też zazielenić swój talerz. Postaw na grillowane szparagi i dobierz do nich zaledwie kilka składników, czyli pomarańczę (sok i zest, tj. skórkę) oraz grzanki. Taka szybka i prosta przekąska jest naprawdę świetna!

Polecane artykuły

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85247

Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2536

To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Majeranek
- Zapiekanki
Odsłon: 9985

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3994

Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7108

