Ewa_Gotuje

Sponsorowane

Jak przygotować 12 dań wigilijnych, by goście spróbowali wszystkiego i nie czuli przejedzenia?

Chyba każdy zna to uczucie, kiedy chciałoby się jeszcze spróbować kolejnej potrawy, ale żołądek jest już tak przepełniony, że nie jesteśmy w stanie zjeść ani kęsa więcej. Przygotowując kolację wigilijną, warto pomyśleć o tym, jak zachować tradycyjny smak świąt, jednocześnie tworząc lżejsze wersje dań.

Jak przygotować 12 dań wigilijnych? / materiały promocyjne

Partnerem publikacji jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju

Partnerem publikacji jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
7
30 min
1
Sałatki Sałatka pieczarkowa

Przygotuj sałatkę pieczarkową na kolację lub spotkanie z przyjaciółmi. W tym...

Odsłon: 133309

15 min
144
15 min
14
Dania główne Placki z kalarepy

Kalarepa, to bardzo dobre warzywo, z którego można zrobić również pyszne placki.

Odsłon: 3907

60 min
4

Polecane artykuły

Informacje Pierożki i kurczak po chińsku. Zrobisz raz i przepadniesz

To prawda, że podróże kształcą. Dotyczy to nie tylko poznawania zwyczajów czy zabytków, ale też kuchni. Niektóre z nich są tak odmienne od naszej,...

1
Ewa gotuje Znakomite dania i dodatki na grilla

Maj to miesiąc, kiedy rozpoczynamy sezon grillowy, to właśnie teraz poszukujemy nowych i sprawdzonych przepisów na dania i przekąski z rusztu, któr...

1
Informacje Odkryj zapomniane przepisy z kajetu babci. Rumianek - właściwości i zastosowanie w kuchni

Rumianek to jedno z najpopularniejszych ziół goszczących w polskich domach. Uchodzi on nie tylko za skuteczny lek na rozmaite dolegliwości, ale rów...

5
Informacje Możesz zrobić oliwę, pastę do kanapek lub syrop. Jak wykorzystać stokrotki w kuchni

Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...

3